9036 Treehouse Oak

Cena bez DPH 1 090 Kč/m2 s DPH 1 319 Kč/m2

Chcete získat lepší cenu?
Ve formuláři zaškrkněte "chci lepší cenu" a my se Vám ozveme.
Nezávazná kalkulace
9036 Treehouse Oak

Oblast použití

34/43 bytová extrémní zátěž

komerční

Záruka

Celoživotní

Certifikát emise

Indoor Air Comfort Gold (nejpřísnější certifikát)

Třída zátěže

34/43

Celková tloušťka podlahy

6,50 mm - zámková

Nášlapná vrstva

0,55 mm

Expona Clic 19 dB obsahuje v nosné desce minerály a proto je konstrukce tohoto typu označována jako SPC rigid nebo "minerální podlahy". Patentovaný zámek 5Gi Välinge je o 30 % pevnější než konkurenční kompaktní zámky. Díky tomu je zámek výrazně stabilnější a zabraňuje svému vycvaknutí. Pomocí zvukově izolační podložky dosahuje podlaha kročejového útlumu 19 dB. 

 

Pod vinylovou podlahu Expona Clic 19 dB se už díky integrované zvukově izolační podložce nepoužívá podložka pod podlahu ani parofólie. Montáž probíhá v jednom kroku (za 60 min se položí cca 25 m²). Časová úspora až 25 % oproti montáži samostatné podložky a podlahoviny.

 

Vinylová podlaha Expona Clic 19 dB neobsahuje ftaláty, formaldehyd, pentachlorfenol. Je 100% recyklovatelná, je držitelem nejpřísnějšího certifikátu Indoor Air Comfort Gold.

 

 

Integrovaná podložka Ultra HD IXPE Foam o velmi vysoké hustotě prodlužuje životnost zámků oproti konkurenčním řešením až o 60 %. To znamená žádné skřípání, vrzání, ani vznik spár. A navíc tlumí kročejový hluk o 19 dB.

 

 

Díky mimorádne hustému minerálnímu jádru Ultra HD Mineral Core je podlaha výjimecne odolná proti otlakum nožicek od nábytku a zbytkový otlak je pouze 0,02 mm.